Personlig udvikling og den indre kilde

 Personlig udvikling

At kende sig selv er noget de fleste i vores samfund kan sige at de gør. Vi ved hvad vi hedder, vi ved præcist hvilke titler og uddannelser vi har taget og vi kender os selv som vi er blevet beskrevet og defineret af venner, familie og andre mennesker omkring os. Men når vi sidder alene og mærker efter, hvem er vi så?

Personlig udvikling starter den dag vi begynder at stille os selv dette spørgsmål, hvem er jeg?

Og de spørgsmål der måtte følge efter; Hvad vil jeg i livet? Hvordan kan jeg leve optimalt, hvordan kan jeg være glad og fyldt med livskraft? Hvad skal jeg gøre for at nå derhen?

Nogle mennesker begynder på et langt studie for at finde sig selv, andre meditere eller søger ind i sig selv gennem samtale med andre. Fælles for dette er at vi skal gøre noget, vi handler og forsøger målrettet at nå ind til det, vi kalder indre ro. Det er de færreste der opnår indre ro.

Den indre kilde

På vores uddannelse og under vores private sessioner arbejder vi med at få folk til at kende sig selv ikke traditionelt set, men derimod at finde ind til den vi i virkeligheden er. Dybt inde i os selv er der helt stille og derudfra strømmer en stor energi eller kraft hvor vi som mennesker har uanede potentialer og ressourcer. Vores udgangspunkt er, at livet skal være fyldt med glæde, fri af bekymringer og negative tanker.

I menneskets inderste gemmer der sig dette sted hvorfra alting sker, hvorfra glæde, livsmod, latter og stor ro og tilfredshed strømmer. Selv den person, hvis liv kan synes kaotisk og glædesløst kan finde dette sted. At finde derind opleves som en stor forandring og en total frigørelse af alt gammelt. Når sindet er stille skabes alting ud af denne stilhed.

Indre ro

Personlig udvikling er at bevæge sig ind til stilheden og den indre ro i et individuelt tempo. Nogle kommer kun få gange, men de fleste må arbejde med sig selv over flere år. De fleste oplever gennem vores uddannelse eller gennem et forløb i personlig udvikling at roen breder sig mere og mere og at livet bliver lettere og lettere.

Vi finder det vigtigt at udviklingen sker i den enkeltes tempo og ser at et solidt grundlag og kendskab til sig selv giver de bedste resultater. Det har taget os mange år at komme væk fra os selv, og de ydre påvirkninger vi lever under er massive, så derfor er det vigtigt at skrælle et lag af ad gangen – at den personlige udvikling sker i et roligt tempo.

 • Personlig udvikling er ikke let
 • Personlig udvikling tager tid
 • Personlig udvikling gør dig til et bedre menneske
 • Personlig udvikling lærer dig om dine styrker
 • Personlig udvikling lærer dig om dine svagheder
Kursus om indre ro og personlig udvikling
 • Guidede Meditationer CD Vol. 2 af Tom Stern

  Guidede meditationer vol.2 (CD)

  149,00 kr.
 • Guidede Meditationer CD - Tomhed på Tom Stern

  Tomhed (CD)

  149,00 kr.
 • Meditations mp3 download - Tomhed - Emptiness

  Guidet Meditation – Tomhed (MP3)

  79,00 kr.
 • Guidet meditations mp3 download til sov - good sleep

  Guidet Meditation – Fald i Søvn (MP3)

  79,00 kr.