Tom Stern har beskæftiget sig med terapi, personlig udvikling og undervisning i en lang årrække

Siden 1994 har Tom udelukkende beskæftiget sig, med at vejlede og hjælpe andre til at opnå et bedre liv med mere nærvær (Mindfulness), livskvalitet og glæde.

Med Toms arbejde begynder vi at forstå at nøglen til egen glæde og egen frigørelse ligger inden for rækkevidde og altid inden i os selv. Det at turde stå inde for sig selv og have den styrke der skal til for leve det liv vi længes efter kræver selvfølgelig noget styrke. Det er den styrke, som Tom på forunderlig vis finder frem i mennesker.

Tom Stern har i over 12 år været leder af Institut for Personlig Udvikling, hvor han bl.a. underviser i healing, terapeutisk clairvoyance og personlig udvikling.

Tom er født clairvoyant og har i mange år undervist i personlig udvikling og den menneskelige psyke.

Tom er uddannet som børsmægler og har senere været direktør i flere danske virksomheder.

Tom har uddannet sig hos mestre og lærere i bl.a. Indien, New Zealand og USA. Den mere materielle side af tilværelsen er således skiftet ud med den åndelige og spirituelle side.

Endvidere er Tom Stern Diamond Logos Teacher

Fra Dealer til Healer – Om Toms arbejde

Det, at lære sig selv at kende er for Tom det vigtigste skridt et menneske kan tage. Tom arbejder i forbindelse hermed med en psyko-spirituel indgang til den personlige udvikling. Tom er spirituel vejleder, og alle slags mennesker kommer til ham, for at lære og få større indsigt i sig selv.

At begynde på sin personlige eller spirituelle udvikling er en livslang proces, der ikke bare stopper, fordi man har været på en enkelt weekend-workshop eller læst tonsvis af spirituelle bøger. Det at gå dybt ind i sig selv, for at finde løsningerne derinde og at turde være 100 procent ærlig overfor sig selv, dette er nogle af de værktøjer Tom arbejder med i dagligdagen.

Tom Stern arbejder målrettet med parterapi.

Det at lære sig selv at kende og derved turde vise det til sin partner er en stor udfordring. Mange har haft stor glæde af Toms arbejde med parterapi.