Guidede meditationer

Guidede meditationer er en måde at meditere på, hvor du bliver guidet igennem flere faser. Find ud af mere om guidede meditationer lige her – en ny verden

Guidede meditationer kan være med til at bringe nye vinkler ind i dit liv, hvor du giver dig tid til at finde en fornyet fred, der helt sikkert er med til at skabe endnu mere energi og overskud i forhold til din dagligdag som den er nu. Det kan foregå på en måde, hvor du lytter til en cd og stille og roligt kommer dybere og dybere ind i meditationens forskellige faser, hvor du efter en oplevelse som denne kan virke meget afslappet.

Det er en meget spektakulær oplevelse, og jo mere du kommer til at meditere, vil du glæde dig til næste gang, du skal meditere igen. Der er flere måde at gøre det på og vil du gerne blive bedre til det og fornemme de mange muligheder, der er i guidede meditationer, så er du mere end velkommen til at kontakte os.

Vil du gerne finde ud af hvor stor forskel en oplevelse som denne kan skabe, er der flere referencer, der fortæller hvor meget det har betydet for dem. Find ud af om du ikke også skal prøve en eller flere guidede meditationer.

Guidede Meditations Lydfiler af Tom Stern