Meditations kurser for individuel

Meditation kursus

Min meditations oplevelse

Efter en 21 dages retreat i stilhed og med mange timers meditation hver dag, besluttede jeg, efter en oplevelse, jeg fik under denne retreat, at jeg nu også vil undervise i individuel meditation.

Jeg har siden 1997 undervist  grupper i meditation, og det er godt og udbytterigt at meditere i grupper.

Men efter min oplevelse har jeg set, at en individuel undervisning med et personligt indhold kan være at foretrække for nogle mennesker.

Derfor tilbyder jeg nu eneundervisning til personer, hvor ønsket om at lære meditation er seriøst. Jeg forventer, at personer der melder sig til  denne form for meditation, har overvejet om man ønsker at afsætte min. ½ time hver dag til at fordybe sig, for at opnå en indre tilfredshed i livet.

individual_meditation2

Hvordan foregår meditations undervisningen

Undervisningen foregår i rolige omgivelser i Københavnsområdet (Virum). Selve undervisningen foregår over tre halve dage – på tre uger. Du skal ikke kunne noget specielt, for at deltage på dette kursus. Du skal ikke kunne sidde i lotus stilling, vi sidder på en helt almindelig stol. Så alle kan deltage. Bare du har en interesse i at komme dybere og nå længere med dig selv.

Den første gang bruger vi på introduktion til meditation,  identificering af dine personlige livsudfordringer og tilrettelæggelse af dit helt eget meditationsprogram. Du vil blive introduceret for dit helt eget meditationsmantra. Som med sikkerhed vil fylde dig op med det du allermest har brug for her og nu.

De efterfølgende to gange taler vi om de spørgsmål, der er opstået under din meditation derhjemme. Vi mediterer sammen og laver en plan for din fremtidige meditation.

 • Rabatkort til personlig coaching, terapi, healing behandling

  Rabatkort – Coaching, terapi sessioner

  8.500,00 kr.15.000,00 kr. Tilbud
 • Psycho spirituel terapi sessioner, personlig udvikling

  Psycho Spirituel Terapi

  1.500,00 kr.
 • Individuel coaching, meditation, terapi, kursus, cd, online sessions, personlig udvikling, healing.

  Personlig Coaching 1:1

  1.200,00 kr.