MEDITATIONS RETREAT PÅ STEVNS KLINT

MEDITATIONS & MINDFULNESS RETREAT

– 4 dage med fordybelse, transformation & selverkendelse

Denne meditations og mindfulness retreat finder sted i et af Danmarks smukkeste naturområder, i Rødvig ferieby på Stevns Klint. Her går den friske luft fra havet, vandet og det naturskønne område op i en højere enhed og danner de perfekte rammer til, at sætte alt andet på pause et par dage.

Indre ro, forståelse og glæde er nogle af de ting du kan forvente at få med hjem.

4 fredfyldte dage fra Torsdag til Søndag

HVAD ER EN MEDITATIONS RETREAT?

Meditations retreats kommer i mange afskygninger, men formålet er det samme. Det handler om at give dig selv rum til at komme dybere ind i meditationen, end du ville til dagligt. Det er nemt at glemme sig selv og sine egne behov i en travl hverdag. Når du kommer væk fra dine vante omgivelser med forpligtigelser og ansvar, kan fokus komme tilbage på dig.

Resultater på kort tid

Denne meditations retreat er skræddersyet til at skabe resultater på kort tid. Du vil opnå bedre resultater af din meditation, og styrke din tilgang til indre ro. Du vil blive guidet til, at åbne nye indre niveauer i dit sind, hjerte, krop og sjæl. Disse teknikker vil du mestre allerede første dag. Herefter vil du få personlig vejledning til at finpudse og optimere din personlige meditation og øve den sammen med fællesskabet.

All inclusive

Denne meditations retreat handler om dig og dine behov. Derfor er der sørget for fuld forplejning, ophold og overnatning til samtlige 4 dage. Du vil bo en af Rødvig ferieby’s veludstyrede hyggelige hytter, som kun ligger 500 m fra stranden. Dit eneste fokus skal være at få så meget ud af denne retreat og bare nyde det.

Er det noget for dig?

Denne meditations retreat er for dig, der virkelig gerne vil i dybden med meditation, opleve nye niveauer af dig selv og komme i kontakt med dit indre. Du har muligheden for at lære en kraftig meditationsform, som effektivt skaber resultater for den enkelte retreat deltager.

Denne retreat er både for dig som aldrig har stiftet bekendtskab med meditation og for øvede, der ønsker at gå et skridt dybere indad.

Vi har hele feriebyen for os selv, så vi vil ikke blive forstyrret af udefrakommende. Dette er en fordybelsestur, hvor du er i centrum og hvor du kan glemme alt andet for en stund.

Den eneste forventning jeg har til dig er, at du kommer med en intention om at møde dig selv, så er der sørget for resten.

PROGRAM

Denne retreat starter torsdag eftermiddag og slutter igen søndag eftermiddag. Den byder på 4 intense dage, hvor vi vil fordybe os i mange former for meditation og komme ind i en tilstand af stilhed og glæde. Du vil blive guidet til at lære teknikker og øvelser, der gør en forskel og som du kan tage med hjem.

Morgen: Vi vil mødes om morgenen til meditation. Herefter vil der blive serveret en sund og lækker morgenmad med kaffe eller te til. Formiddagen vil byde på øvelser, instruktioner og sharing i gruppen. Her vil du bl.a. få en forståelse for hvad, der sker i dit indre i løbet af denne retreat.

Middag: Der vil blive serveret en hjemmelavet frokost, men ellers er der gjort plads i programmet til fordybelsestid til dig selv. Denne tid kan bruges sammen med gruppen eller alene og er helt op til dig.

Aften: Vi vil mødes i løbet af eftermiddagen til meditation og sharing. Herefter vil der blive serveret god hjemmelavet aftensmad. Aftenerne vil blive sluttet af med samling omkring bål i den store tipi med plads til 100 personer, hvor der vil være fokus på personlig udvikling og hygge. Det var i tipier som denne indianerne brugte til at hente energi omkring bål.

Ny forskning bekræfter: Meditation gavner hjerne og helbred.

KORT NYT FRA UDLANDET: Meditation kan ændre hjernen og potentielt forbedre helbredet, og det skyldes ikke kun placeboeffekten. Det viser et nyt studie… VIDENSKAB.DK

På denne retreat har jeg lavet et samarbejde med Tamara Julin som er en kyndig ernærings- og kropsterapeut. I det daglige arbejder hun som sundhedskonsulent, bl.a. med bevægelse og ernæring som speciale.

På retreatet bidrager hun bl.a. med morgenbadning for de morgenfriske. Nogen kalder en morgenbade-tur havets lykkepille, andre kalder det et stort probiotisk badekar.
havvandets unikke kombination af mineraler og salte, renser og bibringer krop, sjæl og skind i en helt unik balance, vi bliver dermed i højere grad modtagelig for essensen i den lærerige meditationsproces vi skal igennem de 4 dage sammen med Tom Stern.

Tamara laver også yoga ( De 5 Tibetanere) også kaldet “Ungdommens kilde” – disse øvelser vil vi lave hver morgen. De 5 Tibetanere er grundstammen for al yoga, øvelserne simple og nemme at få integrere i din hverdag, Du vil få strakt din krop ud på en sådan måde, at du får stimuleret nervesystemet, muskelkroppen, samt din balanceevne.

Tamara vil endvidere åbne for sin store viden omkring det, der vil være godt for os at spise mm., når vi virkelig ønsker at gå i dybden med det – ”at finde ind til os selv”. Det er det hun på sine egne foredrag kalder “God kropskarma” – så på simpel vis vil vi forstå hvad der er godt for os, og hvad er ikke er så godt for os at indtage.

PRIS

Kr. 5.700 – Denne pris inkluderer

4 dage og 3 indkvartering i en hytte med 2 værelser.
Bad, køkken og stue.
Fuld forplejning!
Hvis du kan dele hytte med en anden.

Hvis du ønsker en hytte for dig selv er prisen Kr. 7.200,-

Hvis du kan sove sammen med 3 andre er der mulighed for den billigste prisBestil her

https://tom-stern.myshopify.com/products/meditation-retreat 

ET VÆRKTØJ, DU KOMMER TIL AT BRUGE RESTEN AF LIVET

- Blinde spot dukker op
- Svar kommer væltende ind
- Kritiske kontakter bliver afsløret
- Du får masser af selvtillid
- Vrede bliver opløst, dit hjerte åbner sig
- Ideer og klogskab kommer til dig

HVAD SKAL DU MEDBRINGE

Som alle ved kan vejret her i Danmark drille, og vi kan derfor ikke regne med at det er tørvejr og høj sol. Medbring derfor tøj du kan have det behageligt i udendørs dvs. Gode sko til at gå i, evt. hue og vanter og varmt overtøj. Hjemmesko og afslappet tøj til meditation anbefales. Dertil er det en god ide at medbringe et tæppe eller en sovepose du kan have rundt om dig når vi mediterer udendørs eller sidder ved bålet om aftenen.