Reiki Healing

Hvad kan en Reiki behandling hjælpe dig med:

Reiki er universel livsenergi
En Reiki healing behandling er alsidig og kan bruges til…

at behandle stort set alle sygdomme og tilstande både på mennesker og dyr. På ting og situationer:

- En kraftig synergieffekt med andre metoder, effekten af medicin eller andre behandlingsmetoder. (akupunktur, Qi-gong, kiropraktik osv.) forøges, når de anvendes sammen med Reiki healing.

- Understøtter et medicinsk forløb, og hjælper med at nedtone bivirkningerne.

- Støtter og styrker dit immunforsvar, giver god modstandsdygtighed, og hjælper dig til at komme dig ovenpå sygdom eller skader.

- Frigiver alt stress, afspænder og skaber balance i krop og sind.

- Effektiv mod muskel- og ledsmerter herunder sportsskader.

- Effektiv mod betændelsestilstande og infektioner.

- Kan skabe balance og harmoni i sindet.

REIKI HEALING KURSUS (ONLINE & APP)

Tag “Healing Testen”

Luk dine øjne, forestil dig at du støder din lilletå imod et bordben eller du støder din albue. Bortset fra at råbe AVVV for ….., hvad er så det første du gør? Ja nemlig, du griber med det samme om det sted du har slået dig med dine HÆNDER. Det kan vi nok blive enige om at det virker lidt fjollet, når du tænker over det. Hvad er det dine hænder gør? Svaret er, healing! Du har netop bevist at din hukommelse ikke har glemt denne guddommelige egenskab er i dig.

Vi kan alle heale, eller overføre energi. Men når det bliver sat i system og vi ved hvad det er vi skal gøre så bliver det meget lettere.

Alt du skal gøre er at gen-aktivere denne energi kanal med Reiki indvielser. Du kan gå fra at være selv healer hvor du for det meste healer dig selv til på sigt at udvide din erfaring og gøre det til din levevej hvor du hjælper andre med at komme i balance. Så du starter med Reiki indvielse 1 og når du føler dig klar kan du gå videre til Reiki indvielse 2 og derefter Reiki indvielse 3.

Det kan du gøre lige nu enten på din telefon eller på din computer.

Alt hvad du behøver at gøre lige nu er at gen-aktivere din energi kanal med Reiki indvielser. Det kan du gøre lige nu enten på din telefon eller på din computer.

Du skal ikke tøve. Tag nu springet og gør noget godt for dig selv. Det kan være det føles som et stort skridt, men “du kommer ikke over en afgrund i to korte hop”

HVAD KAN ET REIKI ONLINE KURSUS GØRE FOR MIG?

Du kan heale dig selv, du kan heale andre. Er du klar til at give en hånd til dine medmennesker?

Du kan starte din nye forretning eller du kan udvide dit omfang af hvad du måske allerede tilbyder til dine kunder.

Takket være den ny teknologi kan du nu modtage din Reiki indvielser online og lige når det passer dig og hvor det passer dig.

Reiki er en intiligent guddommelig energi, der selv finder hen hvor der er brug for den. Hvad der er så spændende ved Reiki er at energien ikke er afhængig af din erfaring eller dine evner. Energien er spirituel guided. Det er din arv og sat ind i dit DNA, men vores livstil har disconnected os fra denne dejlige energi. Du kan nu gen-forbinde dig der hvor du har det allermest behageligt. Om det er hjemme eller hvor du nu synes det er bedst.

Er du klar til at give en hånd til dine medmennesker?

Felter markeret med * er nødvendige.