Psyko-Spirituel Terapi

TERAPI HEALER SJÆLEN

Det kan være en længerevarende proces, der varer flere år, hvor du bid for bid, finder ud af mere om dig selv og får det bearbejdet på en konstruktiv måde, der giver dig mere ro. Det er derfor en stor styrke at finde ud af, at du har behov for terapi, hvis du har nogle sår, der ikke vil hele af sig selv.

Der kan være mange grunde til at vælge en behandling, hvor du kommer igennem en proces, der som tidligere skrevet kan variere i sin længde, for nogle kræver det enkelte besøg og for andre flere. Det er vigtigt at du hele tiden føler, at du får noget ud af det, at du kan mærke at det virker, så får du nemlig meget ud af din terapi.

De fleste ønsker udvikling og forståelse og det er netop hvad dette kan bruges til – her lærer du nemlig også at forstå og udvikle dig i den retning, der vil være bedst for dig.

Det er netop derfor det kan være vigtigt at gå til terapi.

OM SPIRITUEL PSYKOTERAPI

Terapi, Personlig Udvikling – Opløs de destruktive lag af negativ energi

AT GÅ I TERAPI KAN VÆRE EN KORT ELLER LÆNGERE PROCES.

Det afhænger af den enkelte og emnet. At gå i terapi er for mange en udfordring der bliver udskudt og udskudt. For nogen mennesker er det en selvfølge at gå i terapi, hvor det for andre kan være meget grænseoverskridende og angstprovokerende. Men både i det professionelle liv eller i privatsfæren støder vi ofte på uhensigtsmæssige handlemønstre eller overbevisninger, som vi har båret rundt på det meste af af livet uden rigtigt at tage bevidst stilling til dem.

Disse blinde punkter har stor magt over vores adfærd.

De sidder som gamle programmer der får os til at handle uhensigtsmæssigt og imod vores egne gode intentioner.

Vi ønsker udvikling og forståelse. Vi ønsker klarhed over vores situation. Det kan vi sikkert også få, men vi bliver nødt til at kunne forholde os til situationen og have så meget selverkendelse, at vi bliver istand til at handle og erkende at vi måske har brug for en sparringspartner.

Det er som din sparringspartner jeg kan tilbyde dig muligheden for at få set på, og få tacklet dine ting som du ønsker ændret eller løst.

Terapi kan også dreje sig om de ting der er svære her og nu. Der ligger ingen begrænsning i hvad terapi kan bruges til, også parterapi er et tilbud når parforholdet ”gør ondt”, eller måske bare trænger til en justering.

Kontakt mig og hør mere

Udfyld kontaktformen nedenfor og jeg tager kontakt til dig.

Felter markeret med * er nødvendige.