Personlig Coaching

Personlig Coaching

I ethvert liv og i enhver personlighed kan der opstå konflikter og problemer af en eller anden art. Hvad gør vi i de situationer? Hvordan takler vi problemerne? Er det hensigtsmæssigt det vi gør? Eller er der en anden mulighed?

Både i det professionelle liv og i privatsfæren støder vi ofte på uhensigtsmæssige handlemønstre eller overbevisninger, som vi har båret rundt på det meste af livet uden rigtigt at tage bevidst stilling til dem.

Disse blinde punkter har stor magt over vores adfærd. De sidder som gamle programmer der får os til at handle uhensigtsmæssigt og imod vores egne gode intentioner.

Coaching udvikler evnen til bevidst at omprogrammere og udvikle de områder i ens professionelle eller personlige liv som man ønsker at udvikle.

Coaching giver muligheden for at ændre uhensigtsmæssige handlemåder til konstruktiv adfærd gennem bevidst selverkendelse.

I en coaching session bruger jeg en vifte af psykologiske værktøjer, der gør det muligt at rette opmærksomheden mod blinde områder i psyken.

I et coaching-forløb vil der ikke blive skelnet afgørende mellem dit arbejdsliv og det private.

Selverkendelse

Selverkendelse og stress udelukker hinanden gensidigt. Stress er lig med mentale skyklapper, der udelukker de kreative muligheder der altid er til stede.

En forudsætning for at man overhovedet kan se sig selv neutralt udefra, er ro.

“Det vigtigste i livet er det du gør lige nu! Hvad det end er – så går du glip af en lille smule liv, hver gang du ikke er fuldt til stede i øjeblikket.”
David Brazier: Zen Therapy

Selverkendelse kræver mod

I et coaching forløb kræver det en villighed og ærlighed fra din side – villighed til at turde kigge ind i dig selv og villighed til at ændre på dine ubalancerede handlemønstre.

KONTAKT MIG OG HØR MERE

Udfyld kontaktformen nedenfor og jeg tager kontakt til dig.

Felter markeret med * er nødvendige.