Om Meditation

Meditation kan bruges til afstressning og selvudvikling

De fleste mennesker bliver forskrækkede over de mange tanker, der pludselig myldrer frem, når de begynder at meditere. Pointen er, at alle disse tusinder af forstyrrende tanker hele tiden har været der. Men i den normale dags bevidsthed lægger vi ikke mærke til dem. Først når vi sætter os til at meditere, får vi øje på dem.

Essensen af meditation er at lære at gøre ingenting! Det normale menneske bruger 10 % af hjernens kapacitet. Resten ligger hen i det ubevidste. Problemet er, at de samme 10 % har det med at lave en masse rod i krop og tilværelse. Den mediterende træner i ikke at blande sig, men lade sindet være. Snart begynder krop-sind-ånd systemet at helbrede sig selv.Meditation er en tilstand, et menneske kan bringe sig selv i ved hjælp af åndedrættet, mantra, bøn eller visualiseringer.

- meditation giver fornyet styrke
- meditation giver personlig frihed
- meditation giver klarhed
- meditation giver selvtillid
- meditation giver større handle frihed
- meditation giver tid
- meditation giver dig glæde
- meditation giver dig indre rigdom
- meditation giver dig indre ro
- meditation giver dig et bedre helbred
- meditation giver dig bedre overblik
- meditation giver dig mindre stres
- meditation giver dig kærlighed

MEDITATION SÆTTER GANG I SELVUDVIKLINGEN.

Jo bedre man bliver til det, jo mere åbenlyst bliver det, at sindet af egen drift strømmer ind i den kærlighed, det lys og den glæde, der altid ligger i os som muligheder.

Meditation sætter gang i selvudviklingen. Man udvikler både sin evne til kærlighed og får samtidigt kastet lys over ting i sindet, som kan være smertefulde. Derfor kan man have perioder, hvor det er rart at få noget healing, tale med en psykolog, få lagt tarotkort osv.

Man kan også få brug for helt at lægge meditation på hylden i en periode og koncentrere sig om sin have, bygge et drivhus og lignende. Endelig er det meget nyttigt at føre logbog over sin egen udvikling.

HVAD ER ET “MANTRA”

Mantra er et eller flere ord, der egentlig ikke betyder noget, men som hensætter dags-bevidstheden i en tilstand af ro, så sindets selvhelbredende kræfter kan begynde at virke.

Lyden skaber også mønstre af frekvenser, der påvirker kroppen og tænkningen.

Tænk blot på fysiktimerne i skolen, hvor man ved at stryge en violinbue hen over en metalplade med sand kunne få sandet til at samle sig i forskellige mønstre, alt efter hvilken tone, der blev skabt. Mantraer skaber en lignende effekt i krop-sindet.

HVAD ER VISUALISERING?

Visualisering er en metode, hvor man bruger sindets billedskabende kraft. Ved at samarbejde med sindets skabende og kreative del, har man et magtfuldt redskab til at ændre destruktive eller selvdestruktive forestillingsmønstre til noget, der kan virke berigende på ens liv, tanker og følelser.

OPLEV SELV MEDITATION

Meditation er en fantastisk fornemmelse, hvor du kan opleve ting, du ikke troede muligt. Prøv derfor meditation, du kommer ud af det som et bedre menneske

Meditation kan betegnes som et øje til sjælens indre, hvor du kan finde ud af mere om dig selv, være med til at udvikle dig selv og ad den vej også opnå fornyet energi og opleve et større overskud i hverdagen.Det kan være med til at give dig mere styrke og du kommer til at opleve en ro, du ikke vidste, du havde inde i dig selv.

Derfor kan det være en fantastisk oplevelse at prøve meditation.

Oplev hvordan du igennem 3 dage kan fornemme en større og større ro inde i dig selv, hvordan du føler, at du udvikler dig hele tiden og derved også opnår mere selvindsigt, der kan være med til at udvikle dig personligt på flere måder. Det er noget helt specielt at begive sig ud i og du lærer meget om dit åndedræt.

Meditation er en vej til mere ro, der kan føre større indre styrke med sig og derfor er det også en måde at lære sig selv bedre at kende. Vil du gerne opleve det, er der kun en vej at gå og det er at tilmelde sig meditation her.

ET VÆRKTØJ, DU KOMMER TIL AT BRUGE RESTEN AF LIVET

- Blinde spot dukker op
- Svar kommer væltende ind
- Kritiske kontakter bliver afsløret
- Du får masser af selvtillid
- Vrede bliver opløst, dit hjerte åbner sig
- Ideer og klogskab kommer til dig

KONTAKT MIG OG HØR MERE

Udfyld kontaktformen nedenfor og jeg tager kontakt til dig.

Felter markeret med * er nødvendige.