KURSUS I PERSONLIG UDVIKLING

At kende sig selv er noget de fleste i vores samfund kan sige at de gør. Vi ved hvad vi hedder, vi ved præcist hvilke titler og uddannelser vi har taget og vi kender os selv som vi er blevet beskrevet og defineret af venner, familie og andre mennesker omkring os. Men når vi sidder alene og mærker efter, hvem er vi så?

Personlig udvikling starter den dag vi begynder at stille os selv dette spørgsmål, hvem er jeg? Og de spørgsmål der måtte følge efter; Hvad vil jeg i livet? Hvordan kan jeg leve optimalt, hvordan kan jeg være glad og fyldt med livskraft? Hvad skal jeg gøre for at nå derhen?

ER PERSONLIG UDVIKLING ET LANGT STUDIE

Nogle begynder på et langt studie for at finde sig selv, andre meditere eller søger ind i sig selv gennem samtale med andre. Fælles for dette er at vi skal gøre noget, vi handler og forsøger målrettet at nå ind til det, vi kalder indre ro. Det er de færreste der opnår indre ro. På vores uddannelse og under vores private sessioner arbejder vi med at få folk til at kende sig selv ikke traditionelt set, men derimod at finde ind til den vi i virkeligheden er.

INDRE RO

Dybt inde i os selv er der helt stille og derudfra strømmer en stor energi eller kraft hvor vi som mennesker har uanede potentialer og ressourcer. Vores udgangspunkt er, at livet skal være fyldt med glæde, fri af bekymringer og negative tanker.

I menneskets inderste gemmer der sig dette sted hvorfra alting sker, hvorfra glæde, livsmod, latter og stor ro og tilfredshed strømmer. Selv den person, hvis liv kan synes kaotisk og glædesløst kan finde dette sted. At finde derind opleves som en stor forandring og en total frigørelse af alt gammelt. Når sindet er stille skabes alting ud af denne stilhed.Personlig udvikling er at bevæge sig ind til stilheden og den indre ro i et individuelt tempo. Nogle kommer kun få gange, men de fleste må arbejde med sig selv over flere år. De fleste oplever gennem vores uddannelse eller gennem et forløb i personlig udvikling at roen breder sig mere og mere og at livet bliver lettere og lettere.

I DIT TEMPO

Vi finder det vigtigt at udviklingen sker i den enkeltes tempo og ser at et solidt grundlag og kendskab til sig selv giver de bedste resultater. Det har taget os mange år at komme væk fra os selv, og de ydre påvirkninger vi lever under er massive, så derfor er det vigtigt at skrælle et lag af ad gangen – at den personlige udvikling sker i et roligt tempo.

KURSUS I MEDITATION – INDIVIDUELLE

På en let og ikke særlig intellektuel måde vil jeg over 3 dage lære dig at mediterer. Ordet meditation bruges ofte som en betegnelse for en teknik til at opnå indre ro. Der er mange 1000 forskellige måder og teknikker til at mediterer, men fælles er at meditation er et redskab til at arbejde med sindet.

Hvordan en meditation virker afhænger af det, man ønsker at opnå med at meditere. At erkende sindets natur, som er ro når vi kommer ind til kernen i os selv, vil for de fleste være forbundet med stor glæde eller lyksalighed.

DEN RIGTIGE MÅDE

Meditation er en tilstand som opnås ved at blive ved og blive ved med at gentage en handling. Der er mange måder at mediterer på og øvede meditations udøvere har selvfølgelig deres syn på hvad der er den bedste måde at komme frem til denne tilstand. I første omgang er det vigtigt at lære at kende den tilstand som man kan opnå og derefter kunne bevare den i længere og længere tid.

Der er efterhånden lavet så mange videnskabelige forsøg og forskning omkring meditation. Både på personer der lige er startet og på meget øvede meditations udøvere. Der er slet ingen tvivl om, at det at give hjernen et afbræk fra den daglige stress, er et fantastisk redskab. Det er ikke længere et fy fy ord at sige at man mediterer. Det bliver mere og mere anerkendt på alle planer.

DER ER IKKE TID TIL DET PJAT

Hvis du allerede nu ved at du ikke ønsker at give dig selv et frirum på ca 20 minutter om dagen, så skal du ikke bruge tid og penge på at lære at mediterer. Det er ikke en mirakel-kur du lige bruger et par gange om året når den er helt gal. Det er er daglig rutine som du skal have ind i din dagligdag. Mange kommer og siger til mig at det har de simpelthen ikke tid til at bruge 20 minutter på. Når jeg så spørger om de har tid til at bruge 20 minutter på at skændes eller være irriteret eller bruge 20 minutter på at se TV. Så ser de fleste at tiden er der hvis det bliver prioiteret. Nogle siger også at de ikke har tiden pga børn. Men jeg er sikker på at også børnene vil få et kæmpe udbytte hvis du starter på at mediterer.

KURSUS I MEDITATION – VIRKSOMHED

- Forestil dig et bedre medarbejderklima på din arbejdsplads
- Forestil dig at alle medarbejdere har mere arbejdsglæde.
- Forestil dig at der er mindre sygefravær på arbejdspladsen.
- Forestil dig at der er mere glæde på arbejdspladsen.
- Forestil dig der er mere kreativitet på arbejdspladsen.
- Forestil dig at arbejdsopgaverne bliver løst hurtigere.
- Forestil dig det var en realitet.
- Er der nogen arbejdsgiver der ikke ville ønske sig dette.
- Nej vel. Men det er muligt.

Al nutidig forskning viser at med eksempelvis 20 minutters meditation hver dag, vil mange af disse elementer blive mere og mere tydeligere på arbejdspladsen hvis der bliver investeret i et meditationskursus for alle på en arbejdsplads.

TÆNK HVIS JEG FIK DET BEDRE

Selvfølgelig er det ikke alle på en arbejdsplads der ville ønske at lære at mediterer. Der er ikke nogen der skal på et meditations kursus mod deres egen vilje. De mennesker vil ødelægge mere end det gavner i er sådan meditationsgruppe. Men det viser sig også at det der tilbageholder mennesker fra at prøve ”sådan noget hippi haløjsa” er angst for at lave om på sig selv.

Meditation er ikke noget der er forbeholdt østens mystik eller for nogle hippier tilbage i 1960´erne. Tværtimod, det er helt i tråd med vores travle hverdag. Vi behøver faktisk disse break for at hjernen kan virke optimalt. De fleste sportsfolk eller andre der skal yde det optimale, lære det at mediterer. Skal det så ikke også ind på din arbejdsplads?

Mange tror at der kommer en person ud til dem for at lære dem at mediterer i orange klæder og omgivet af et slør af røgelse. Sådan er det jo ikke. Jeg går i helt almindeligt tøj og taler et helt almindeligt sprog som alle forstår.

Hvornår skal din virksomhed opgraderes til 2.0 så den er i tråd med det 21. Århundrede.

KURSUS I REIKI HEALING

Måske har du gået med tanken om at lære at heale i lang tid, måske endda i mange år. Men at turde at springe ud i det er godt nok lige i overkanten. Hvad skal man sige til vennerne? Er det ikke noget man skal have særlige evner for at kunne? Er det ikke bar humbuk det hele? Vil jeg ændre mig som menneske?

Ja der kan være mange spørgsmål der skal løses før du måske tør at tage springet for at få det bedre med dig selv. En ting ligger fast, du bliver ikke dummere af at blive indviet i Reiki Healing. Tværtimod, det kan være du finder ro og glæde og finder din vej i livet. Måske bare med at give dig selv omsorg eller måske starte en helt ny forretning hvor du hjælper andre mennesker til at komme i balance.

KAN JEG LÆRE DET

Alle kan lære at heale sig selv og andre. Det er måske ikke alle der er parate til at lære det, men alle kan det. Det kræver ikke specielle evner eller lang tids lærdom. Reiki Healing er en intelligent energi som du allerede har men som måske er blevet glemt i den travle hverdag. Så det er en gen-aktivering af en guddommelig energi der sætter dig i stand til at skabe balance. På den måde vil kroppen være i stand til at forløse spændinger og ubalancer, så du, eller den du healer, vil opnå en tilstand af forøget energi og velvære.

STRESS OG DEPRESION

Det har vist sig at Reiki Healing har en fantastisk evne til at kunne opløse stress og milde depresioner. Det er ikke noget der sker over en gang men over flere gange vil det vise sig at med Reiki energien vil der komme så meget tryghed ind i dit liv at du vil kunne slippe de ting der holder dig i ubalancen.

Buddha Dream - DIN Rejse

Du lærer at integrere meditation, mindfulness, selvudvikling i dit liv. Du vil modtage værktøjer til at integrerer hvad der er vigtigt for dig I livet. Du vil få stor erfaring med- og forståelse for hvad disse værktøjer kan bruges til. Din personlige udvikling og transformation er sat I højsædet. Du bliver klædt på med de vigtigste selvudviklings-værktøjer, der kan hjælpe dig på livets indre rejse resten af livet. Læs mere her: https://tomstern.dk/products/buddha-dream-din-rejse