Andre siger

Efter en meget hård skilsmisse i 2005

“Efter en meget hård skilsmisse i 2005 meldte jeg mig på kurset “Nøglen til frigørelsen”, som blev ledet af Tom Stern. Et kursus som løb gennem et år, og dette kursus blev starten på min personlig udvilking, som jeg takker Tom for at have været med til at igangsætte. Han er en kompetent terapeut, tillidsvækkende, og yderst professionel. Jeg har gennem årene henvist mange af mine venner og bekendte som selv har været ude i personlige kriser, og altid kun fået positiv feedback. I dag læser jeg selv til psykoterapeut og benytter mig af Tom’s ekspertice når jeg personligt eller via min uddannelse har brug for hjælp.”

-- Lene Bojer

Først en socialfobi og derefter en hård skilsmiss 

“Jeg har gået i terapi hos Tom Stern med flere temaer. Først en socialfobi og derefter en hård skilsmisse. Efter at have prøvet en del andre terapeuter mødte jeg i Tom en person fuldstændig i balance med sig selv og med de temaer der optog mig. Tom har en fantastisk indlevelse og en særlig evne til at gå direkte til sagens kerne, til gavn for mit liv og min pengepung. Jeg kan give Tom mine varmeste anbefalinger. Han har reddet mit liv.”

-- Anonym

Der findes ikke et stort nok ord til at beskrive hvor taknemmelig jeg er

“Jeg har i en meget svær periode i mit liv søgt hjælp hos Tom Stern. Der findes ikke et stort nok ord til at beskrive hvor taknemmelig jeg er for al den hjælp jeg har fået af Tom. Mit liv er noget helt andet i dag, fyldt med lykke, saglighed og glæde over den vej jeg har fundet i livet. Toms måde at arbejde på passer perfekt til mig. Han er direkte og kan se igennem det hele. Det er som om han bare vidste hvem jeg var. Og har formået at vise mig hvem jeg er og hjulpet mig til at gå dybt ind i mit indre for at finde sandheden til mine problemstillinger. Jeg havde gået hos flere forskellige behandlere før jeg fandt Tom. Ingen har kunnet vise mig den livsvej som Tom har gjort.
Jeg vil altid være ham taknemmelig for uden hans hjælp ville jeg ikke være den jeg er i dag. Lys og kærlighed til jer alle.”

-- Anonym

Det overrasker mig gang på gang

“For nogle år siden var jeg på kursus i personlig udvikling hos Tom Stern. Det overrasker mig gang på gang, hvor meget jeg stadig bruger de metoder, jeg lærte på kurset. Dels det helt konkrete med at meditere og finde indre ro. Og dels det mere ukonkrete, der er blevet en integreret del af mig. F.eks. at jeg ikke forventer for meget af mine medmennesker og dermed heller ikke udsætter mig selv for så mange skuffelser. Og ikke at hidse mig op og blive vred i forskellige situationer, hvor det er langt mere hensigtsmæssigt at tage det roligt. Jeg oplever også, at jeg bliver bedre og bedre til at tage hånd om mig selv, frem for altid at tage hånd om andre. Jeg synes ikke altid, jeg behøver at levere en masse i sociale situationer, jeg er blevet bedre til at give andre plads, det er i det hele taget blevet nemmere og rarere at være mig – og også at være tæt på mig – efter jeg har gennemgået den personlige udvikling på kurset. Jeg kan kort sagt bedre lide mig selv, og det er en fantastisk følelse. Kurset har været utroligt brugbart i min hverdag, og jeg kontakter stadig Tom Stern, når jeg har brug for et godt råd eller et lille, kærligt spark bagi.”

-- Lotte Dalgaard

Jeg har ad flere gang henvendt mig til Tom i svære situationer

“Jeg har ad flere gange henvendt mig til Tom i svære situationer. Tom har evnen til at bryde tingene op i enkelte og forståelige mundfulde, der giver et yderst vigtigt klarsyn og ro i forhold til givne udfordringer. For herefter at hjælpe med at finde mulige veje ned i hullet og op igen og med at finde livsenergien igen. Tom er samtidig meget reel, konfronterende, og meget kærlig, og giver den tid jeg som patient har brug for. Hans evne til at se igennem mig og forstå mine problemer før jeg selv gør, giver den enorme tryghed og tillid, der skal til for at jeg kan få belyst, forstået og ikke mindst løst mine problemer.”

-- Peter Stjerne Klinkvort