Hvad ville du vælge?

Meditation: 1½ time ekstra hver dag eller 5 år mere i sidste ende?

Prøv at stille dig selv det spørgsmål. Forestil dig at du får muligheden for at vælge om du vil have 1½ time ekstra tid til lige hvad du har lyst til, hver dag resten af livet. Eller om du ville vælge 5 år mere at leve i, i sidste ende.

Det kan vi jo godt fortælle os selv at det ikke er muligt. For hvordan skulle det overhovedet kunne lade sig gøre. Og hvis jeg nu vælger de 5 år i sidste ende, kan det så garanteres. Der er sikkert en masse tanker der går gennem dit hoved når du får sådan et spørgsmål.

Nej, der er ikke noget der kan garanters og er det lige 1½ time eller er det mere  images-2eller mindre. Ja, hvem ved. Men muligheden er der for dig.

Når vi er stressede…

Når vi er stressede, masser af tanker, sover dårligt, kort lunte, så tærer vi også på vores egen levetid. Det er ikke noget nyt. Samtidig får vi også en dårligere livskvalitet. Det er heller ikke noget nyt. Men hvorfor er der så, så mange mennesker der vælger netop denne løsning? Selvfølgelig fordi vi ikke ved hvordan vi skal gøre det, eller måske fordi der er så stort pres på udefra så vi føler vi ikke kan sige nej til alle de gøremål der bliver givet os.

Løsningen hedder noget så enkelt som meditation. Alle har hørt om meditation. Men jeg kan se at også rigtig mange har et helt forskruet forståelse for hvad meditation er.

Hvad er meditation?

Du kan læse meget mere på hvad meditation er. Men her vil jeg fortælle dig hvordan du får mere tid.

Når du har lært at mediterer og det bliver en regelmæssig vane for dig, på samme måde som at børste tænder. Så vil du opleve at din stress ikke kommer eller den forsvinder, Du kommer til at sove bedre om natten, du vil opleve mere glæde i din hverdag, du vil blive mere klar og handlingsparat.

Det har vist sig at med regelmæssig meditation på f.eks. 15 minutter hver dag, vil dit behov for søvn falde med op til 3 timer hver dag. Samtidig vil du få mere ro ind i kroppen og det betyder at du formentligt vil leve mange år længere. Der er lavet meget forskning på området.

Så det med at skulle vælge om du vil have 1½ time mere til rådighed hver dag eller om du ønsker 5 år mere i den sidste ende. Det behøver du ikke engang at tage stilling til. Du får nemlig begge dele.

Jeg tror hvis man opfandt en pille du kunne købe på apoteket for kr. 200,- hver måned for at få de fordele som mere glæde, indre ro, ingen stress, mere afbalanceret, mere tid og leve længere. Så tror jeg faktisk at du var en af dem der ville købe en sådan pille. Det kan jeg ikke tilbyde dig, beklager.

Meditation og tid

Meditation og tid

Men jeg kan tilbyde dig en måde hvor du vil få disse ting. Du skal investerer et kvarter om dagen, så er afkastet det jeg lige har nævnt for dig.

mere glæde, indre ro, ingen stress, mere afbalanceret, mere tid og leve længere.