Depression og guidet meditation

Depression: Er det muligt at komme af med sin depression bare ved at lytte til en meditation og noget dejligt musik?

For nogen mennesker med lette depressioner vil det være en kæmpe hjælp at kunne sætte sig ned og have lov til at kunne slappe af, lytte til en behagelig stemme, smuk musik og komme i ro og derved kunne hjælpe depressionen på vej ud af sit liv.

Dette er selvfølgelig ikke en opfordring til at lægge sin medicin som man har fået udskrevet af sin læge, på hylden. Men over tid vil det kunne hjælpe til enten at slippe for medicinen eller at trappe ned. Også hvis man er på nedtrapning af antidepressiver vil en sådan guidet meditation være en stor hjælp, så man kan komme ud af den vanedannede medicin

De guidede meditation ”Lette depressioner” er en nyudviklet meditation der efter du har lyttet flere gange vil give dig mulighed for at slippe af med depressionen som hænger på dig som en stor tung kappe. Det er en hjælp til at kunne smide denne kappe og slippe af med din byrde så du har mulighed for at få et liv med mere lethed, glæde og ro.

Lyder dette som noget for dig kan du finde den guidede meditation på Appen, iMeditation.

Du kan også læse mere om det hele på www.iMeditation.dk eller finde siden på Facebook.

Appen, iMeditation er en samling af guidede meditationer som er samlet et sted. Nogle af meditationerne er gratis og andre koster lidt. Fælles for alle meditationerne er af de skal give dig mere forståelse mere glæde og mere indre ro. Alt sammen noget til din personlige udvikling.

Ifølge nu forskning er meditation en væsentlig kilde til at opnå mere harmoni og balance. Og det er det vi arbejder på at opnå når vi b.la. er ramt af depression.